Fotografie met oog voor detail

Een sociale, enthousiaste, allround en theoretisch goed onderlegde fotograaf die met passie en oog voor detail werkt.

Martijn was als kind al gefascineerd door fotografie. Na de opleiding fotografie op de fotovakschool in Rotterdam belandde hij na een succesvolle stage bij Autovisie, waar hij sinds 2012 uitdagende opdrachten uitvoert in binnen- en buitenland. In het portfolio hieronder is te zien dat Martijn zich daarnaast heeft ontwikkeld tot een allround fotograaf met specialisaties op het gebied van portretten, producten, evenementen, bedrijven en tuinen.

“Wij zijn blij met Martijn! Snel, flexibel en betaalbaar. En ook nog eens super aardig!”

Karin van Wingerden | communicatieadviseur bij Park Triangel

“Van top tot teen gefocussed op zoek naar de dat ene perfecte plaatje. Niet tevreden met half werk maar altijd tot het gaatje willen gaan. Samen met de klant ervoor zorgen dat alleen het allerbeste eindresultaat gehaald wordt. Dát is wat Martijn onderscheidt van de rest.”

Danny Zagers | eigenaar bij Nul10 Reclame

Martijn heeft voor De Maese Woningen de teamfotografie verzorgd en is erbij als we voor een van onze projecten een feestelijke handeling hebben. Met zijn foto’s hebben de toekomstige bewoners een mooie herinnering aan de eerste kennismaking en dit feestelijke moment. Bijzonder prettig om mee samen te werken, snel en flexibel, professioneel en met super resultaat!

Agnes Van Doorn, De Maese

Meedenken, dat is iets wat in het MKB wordt gewaardeerd.

Met Martijn hebben wij juist zo’n fotograaf gevonden die dat in de praktijk heeft laten zien.Van ons private label make-up moest, naast de displays, per productsoort 3 a 4 foto’s gemaakt worden t.b.v. websites en webshops.Deze foto’s moeten dan ook allemaal exact gelijk zijn qua positionering.Normaliter moeten de producten dan naar de studio worden verplaatst en dat is best een hele langdurige en kostbare operatie.Martijn komt dan met de praktische oplossing om bij ons op de zaak een studio in te richten.Ook maakt hij terplekke handige tools om er voor te zorgen dat de foto’s qua positionering allemaal gelijk zijn.

Kortom, slim en snel op locatie.

Het mag duidelijk zijn dat we sinds die klus Martijn regelmatig inhuren!

Peter Luijkx, John van G - Make-up

Referenties

ALLE PORTFOLIO CATEGORIEËN